Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mafyadan korkmak

Rüyada mafyadan korkmak

Rüyada mafyadan korkmak yolunda devam edeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, güzellik ve hayır geleceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Rüyada mafyadan korkmak gördüyseniz:

  • Soru sormamanız durumunda duygusal anlamda sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada mafyadan korkmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada organ mafyasından kaçmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret eder.

Rüyada mafya görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, bereket ve zenginlik bulacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mafya tarafından kaçırılmak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalettir.

Rüyada mafyadan kaçmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada silahlı mafya görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mafya olmak herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada organ mafyası görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments