Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahtan korkmak

Rüyada silahtan korkmak

Rüyada silahtan korkmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada silahtan korkmak gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada silahtan korkmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yangından korkmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, günbegün kötüleşeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden korkmak zengin bir hayat süreceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinden korkmak ele güne muhtaç olacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına rivayet eder.

Rüyada yunus balığından korkmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aniden korkmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada horozdan korkmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments