Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kadın öldürmek

Rüyada silahla kadın öldürmek

Rüyada silahla kadın öldürmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, çocuk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla kadın öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada silahla kadın öldürmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına alamet eder.

Rüyada silahlı kadın görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada birini silahla öldürmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada bir adamı silahla öldürmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada silah öldürmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini silahla öldürdüğünü görmek bilakis malının çoğalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments