Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı jandarma görmek

Rüyada silahlı jandarma görmek

Rüyada silahlı jandarma görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahlı jandarma gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak güzel haberler alacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, fesada bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı jandarma görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine inanılır.

Rüyada jandarma olmak sorunların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada jandarmaya yakalanmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve jandarma geldiğini görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada polis jandarma görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada asker jandarma görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada jandarma aracı görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments