Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker jandarma görmek

Rüyada asker jandarma görmek

Rüyada asker jandarma görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, stresten uzaklaşılacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker jandarma gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Rüyada asker ve jandarma görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada jandarma asker görmek kolaylığa kavuşacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret eder.

Rüyada asker jandarma görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalettir.

Rüyada jandarmadan kaçtığını görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hayallerinin suya düşeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Rüyada jandarma arabası görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis ve jandarma görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis jandarma görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments