Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve jandarma geldiğini görmek

Rüyada eve jandarma geldiğini görmek

Rüyada eve jandarma geldiğini görmek onun her zaman başında olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada eve jandarma geldiğini gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Rüyada eve jandarma geldiğini görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada evi jandarma basmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada evde jandarma görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada jandarmaya yakalanmak umutlarının tazeleneceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada jandarma olmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret eder.

Rüyada asker jandarma görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments