Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı gezmek

Rüyada silahlı gezmek

Rüyada silahlı gezmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada silahlı gezmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Rüyada silahla gezmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı gezmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada elinde silahla gezmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kuzenle gezmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Rüyada cennette gezmek yanlış yatırımlar yapılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evde gezmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle gezmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bahçede gezmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments