Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla gezmek

Rüyada silahla gezmek

Rüyada silahla gezmek ayrıcalık elde edeceğine, sohbetinin bozulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet eder.

Rüyada silahla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada elinde silahla gezmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada silahlı gezmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, hastalıkların biteceğine, büyüleyeceğine yorulur.

Rüyada silahla gezmek zafer ve zenginlik getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada satılık ev gezmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hakkını savunamayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet eder.

Rüyada dere tepe gezmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada ev gezdiğini görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece gezmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada koç gezdirmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments