Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bahçede gezmek

Rüyada yeşil bahçede gezmek

Rüyada yeşil bahçede gezmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, maddi olanaklarının artacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil bahçede gezmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Rüyada yeşil bahçede gezmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül bahçesinde gezmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçede gezmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, dini inançların güçleneceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada bahçede gezdiğini görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeşillikte gezmek rüya sahibinin içine kapanacağına, kişinin şifa bulacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işaret eder.

Rüyada yeşillikler arasında gezmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil alanda gezmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yerde gezmek işlerinin daha da iyi olacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments