Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennette gezmek

Rüyada cennette gezmek

Rüyada cennette gezmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, yurtdışına gidileceğine, işlerdeki verimin artacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennette gezmek gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmanızı sağlayacak farklı yollar var.

Rüyada cennette gezmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına yorulur.

Rüyada cenneti gezmek zevki sefa içinde yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada cennetin anahtarını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının cennete girdiğini görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada cennet haberi almak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada cennet yolu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini cennette görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada cennette köşk görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments