Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle gezmek

Rüyada eşiyle gezmek

Rüyada eşiyle gezmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, maddi anlamda rahatlamaya, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle gezmek gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada eşiyle gezmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, işlerinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkları gezmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada çamurda gezmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta gezdiğini görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içini gezmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada deniz üstünde gezmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta gezmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments