Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, günahkâr olacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada silah kovalanmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada silahla vurulmak kovalanmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin silahla kovalandığını görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, mutluluğa ve neşeye delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalettir.

Rüyada başkaları tarafından kovalanmak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments