Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin silahla kovalandığını görmek

Rüyada birinin silahla kovalandığını görmek

Rüyada birinin silahla kovalandığını görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, en küçük sorunda parlayacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin silahla kovalandığını gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar bazı ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak kovalanmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, rütbe alacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin silahla kovalandığını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah kovalanmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işlerinin çok açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini köpek kovalarken görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalettir.

Rüyada ördek kovalaması görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments