Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah kovalanmak

Rüyada silah kovalanmak

Rüyada silah kovalanmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Rüyada silah kovalanmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada silahla vurulmak kovalanmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak sağlık problemleri yaşamayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalettir.

Rüyada silah kovalanmak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin silahla kovalandığını görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerin rayından çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada denizden kovayla su almak yolunda devam edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments