Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkaları tarafından kovalanmak

Rüyada başkaları tarafından kovalanmak

Rüyada başkaları tarafından kovalanmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalettir.

Rüyada başkaları tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada başkaları tarafından kovalanmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya alamet eder.

Rüyada başka biri tarafından kovalanmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah köpek tarafından kovalanmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocası tarafından kovalanmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koç tarafından kovalanmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada domuz tarafından kovalandığını görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments