Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada silah zoruyla kaçırılmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada silahlı birinden kaçtığını görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada silahla kaçırılmak kuş gibi hafifleyeceğine, onları rahat ettireceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada adamlardan kaçtığını görmek sıkıntılarının biteceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adam tarafından kaçırılmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, alışveriş yapacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaçan adam görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments