Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla adam yaralamak

Rüyada silahla adam yaralamak

Rüyada silahla adam yaralamak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işarettir.

Rüyada silahla adam yaralamak gördüyseniz:

  • Öğrenmek, öğretmek veya yeni kişiler, yerler ya da keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada silahla adam yaralamak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla birini yaralamak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak sağlık sorunlarının geçici olacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada birini silahla yaralamak zararlı kişilerden uzak durulacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini silahla yaralamak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla yaralamak haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada silahla kendini yaralamak maddi olarak büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada adam yaralamak anne baba duası alacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments