Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın battığını görmek

Rüyada ayın battığını görmek

Rüyada ayın battığını görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kendi işini açacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, o kapıyı kapatacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, maaşının artacağına rivayet eder.

Rüyada ayın battığını gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada ayın battığını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine tabir olunur.

Rüyada ayın dünyaya yaklaştığını görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayın ikiye ayrıldığını görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ayının doğurduğunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç ayını görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kasım ayında kar görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayının eve girdiğini görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments