Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla yaralamak

Rüyada silahla yaralamak

Rüyada silahla yaralamak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla yaralamak gördüyseniz:

  • Sonuç olarak, genel ilişkilerinizde uyumsuzluklar gözlenebilir.

Rüyada silahla adam yaralamak şifaya ve çarelere kavuşacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada silahla yaralamak daha fazla gelir sahibi olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada silahla birini yaralamak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini silahla yaralamak sorunların yakın zaman içinde artacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birini silahla yaralamak yüksek diploma alacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla kendini yaralamak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan yaralamak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments