Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kendini yaralamak

Rüyada silahla kendini yaralamak

Rüyada silahla kendini yaralamak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kendini yaralamak gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Rüyada silahla insan yaralamak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada silahla adam yaralamak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada kendini silahla yaralamak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini silahla yaralamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine inanılır.

Rüyada silahla birini yaralamak güç alacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına rivayet eder.

Rüyada silahla yaralamak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına alamet eder.

Rüyada silahla kendini yaralamak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, tövbe etmeden vefata, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada at yaralamak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, her daim Allah yolunda olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments