Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla yakalanmak

Rüyada silahla yakalanmak

Rüyada silahla yakalanmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, yalan söyleyeceğine, aile hayatına adım atılacağına işaret eder.

Rüyada silahla yakalanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler nasıl bir yön çizeceğinize karar vermenizi sağlayabilir.

Rüyada silah yakalatmak istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada silahla polise yakalanmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına inanılır.

Rüyada polise silah yakalatmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret eder.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla yakalanmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana yakalanmak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada trafik polisine yakalanmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada ateşi yakamamak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments