Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla rehin alınmak

Rüyada silahla rehin alınmak

Rüyada silahla rehin alınmak belalı kimselerle karşılaşacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla rehin alınmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Rüyada silahla rehin alınmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rehin alınmak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla rehin alınmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada savaşta rehin alınmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada rehin olduğunu görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments