Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan vurulmak

Rüyada kafadan vurulmak

Rüyada kafadan vurulmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazancın sürekli artacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla kafadan vurulmak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kafadan vurulmak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada kafadan iğne vurulmak sevilip sayılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments