Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satılık ev gezmek

Rüyada satılık ev gezmek

Rüyada satılık ev gezmek kişinin muradına ereceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, destek göreceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalettir.

Rüyada satılık ev gezmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada satılık ev gezmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi satılığa çıkarmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada satılık eve bakmak illet hastalıklara tutulmayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satılık evler görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine alamet eder.

Rüyada satılık ev almak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada satılık ev görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada satılık araba görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, işlere nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada satılık dükkan görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments