Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece gezmek

Rüyada gece gezmek

Rüyada gece gezmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada gece gezmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Rüyada gece gezdiğini görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece ormanda gezmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, rahat yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada gece gezmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece dışarıda gezmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece sokakta gezmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada geceyi aydınlık görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, tecrübelerini aktaracağına alamet eder.

Rüyada gece havuza girmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments