Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta silah görmek

Rüyada savaşta silah görmek

Rüyada savaşta silah görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, masa başı bir işe gireceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta silah gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Rüyada savaş silahları görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işarettir.

Rüyada savaşta silah görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada silahlı savaş görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla savaştığını görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada savaş ve silah görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada savaş silah görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada savaş kazandığını görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hayırlı kararlar alacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş yeri görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments