Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana silah atmak

Rüyada düşmana silah atmak

Rüyada düşmana silah atmak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada düşmana silah atmak gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada düşmana silah atmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine işarettir.

Rüyada düşmanın elinden silahını almak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada silah ve düşman görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Rüyada silahla düşman öldürmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulur.

Rüyada düşmana silah sıkmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada düşmandan silah almak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla düşmanı öldürmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kişinin esenlik bulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına alamet eder.

Rüyada silahla düşmana ateş etmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments