Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah kişiler görmek

Rüyada silah kişiler görmek

Rüyada silah kişiler görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işaret eder.

Rüyada silah kişiler gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Rüyada bir kişinin silah çektiğini görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kişinin isteklerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kazancının da artacağına, ticarete atılacağına yorulur.

Rüyada silah kişi görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada bir kişiyi silahla öldürmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kötü yola sapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı kişiler görmek helal rızıklara kavuşulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada silah kişiler görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmada olduğunu görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments