Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı çatışmada olduğunu görmek

Rüyada silahlı çatışmada olduğunu görmek

Rüyada silahlı çatışmada olduğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, büyük kazanç sağlanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Rüyada silahlı çatışmada olduğunu gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak çok daha büyük işlere gireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına yorulur.

Rüyada silahlı çatışmada olduğunu görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmaya girmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışma yapmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, sosyal konumunun değişeceğine tabir olunur.

Rüyada silah ve çatışma görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada silahlı çatışmada bulunmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iyi halin geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments