Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi silahla öldürmek

Rüyada bir kişiyi silahla öldürmek

Rüyada bir kişiyi silahla öldürmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, gönlünce harcama yapmasına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Fizik planda bazı şeyler yapmak yerine durum değerlendirmesi yaparsanız bazı gerçekleri keşfedebilirsiniz.

Rüyada bir kişiyi silahla öldürmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine tabir olunur.

Rüyada silah kişiler görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin silah çektiğini görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah kişi görmek hayattan yana keyif bulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bununla yüceleceğine inanılır.

Rüyada silahlı kişiler görmek büyük bir ihanete uğranacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments