Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı kişiler görmek

Rüyada silahlı kişiler görmek

Rüyada silahlı kişiler görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı kişiler gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak herşeyin fazlasına kavuşacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi silahla öldürmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı kişiler görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada silah kişiler görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin silah çektiğini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah kişi görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada silah atanı görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments