Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın kaybolduğunu görmek

Rüyada ayın kaybolduğunu görmek

Rüyada ayın kaybolduğunu görmek ümitlerinin son bulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada ayın kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, fazla sinirlenmeden önce, gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada ayın kaybolduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada ayının doğurduğunu görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayının saldırmasını görmek işe ve aşa kavuşacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet eder.

Rüyada kış ayında kiraz görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ayın parladığını görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada ayın denize düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet eder.

Rüyada ayının saldırdığını görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, en yüksek makamlara oturacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayın içinde kabe görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments