Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş görüp söndürmek

Rüyada ateş görüp söndürmek

Rüyada ateş görüp söndürmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ortağından ayrılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ateş görüp söndürmek gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Rüyada ateş görüp söndürmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada yangın görüp söndürmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada yanan ateşi söndürmek rakiplerin başarı kazanacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ateşi söndürdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kendisine kızacağına, kazancının günden güne çok artacağına delalettir.

Rüyada ateşi söndürmeye çalışmak çok kötü günler göreceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada hortumla ateş söndürmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada ateşi kumla söndürmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments