Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah gizlemek

Rüyada silah gizlemek

Rüyada silah gizlemek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, başarılı adımlar atılacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Rüyada silah gizlemek gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada silah gizlemek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, mutlu olacağına ve güleceğine inanılır.

Rüyada bir şeyi gizlemek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini gizlemek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şey gizlemek böylece işlerini yoluna sokacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinayeti gizlemek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada para gizlemek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada bebek gizlemek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalettir.

Rüyada birşeyler gizlemek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments