Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey gizlemek

Rüyada bir şey gizlemek

Rüyada bir şey gizlemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ondan faydalanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına inanılır.

Rüyada bir şey gizlemek gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Rüyada bir şey gizlemek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yeni bir hayata başlayacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bir şeyi gizlemek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada tabanca gizlemek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, helal ekmek yeneceğine alamet eder.

Rüyada cinayeti gizlemek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada para gizlemek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada kendini gizlemek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu gizlemek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi gizlemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments