Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi gizlemek

Rüyada bir şeyi gizlemek

Rüyada bir şeyi gizlemek huzurlu, mutlu olacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, neşesini kaçıracağına, yeni çalışmalar yapılacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi gizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada bir şeyi gizlemek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalettir.

Rüyada bir şey gizlemek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü gizlemek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini gizlemek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek gizlemek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi gizlemek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cinayeti gizlemek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, büyük zorluklar geçireceğine işarettir.

Rüyada kendini gizlemek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, istediği noktalara geleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments