Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinayeti gizlemek

Rüyada cinayeti gizlemek

Rüyada cinayeti gizlemek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret eder.

Rüyada cinayeti gizlemek gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şeylerden hoşlanmayan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada cinayeti gizlemek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada cinayetten kaçmak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinayeti çözmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinayetten tutuklanmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, dualarının kabul olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada cinayete tanık olmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine yorulur.

Rüyada cinayete şahit olmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir cinayete tanık olmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada cinayetten suçlanmak işlerin yolunda gideceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments