Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gizlemek

Rüyada kendini gizlemek

Rüyada kendini gizlemek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, hedeflerini tutturacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Rüyada kendini gizlemek gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada cinayeti gizlemek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini gizlemek hayır vereceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir şey gizlemek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada para gizlemek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu gizlemek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca gizlemek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sonra kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah gizlemek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini gizlemek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments