Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyler gizlemek

Rüyada birşeyler gizlemek

Rüyada birşeyler gizlemek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ekmeğinin azalacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevinileceğine, her zaman çok mutlu olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birşeyler gizlemek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Rüyada bir şeyi gizlemek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada silah gizlemek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir şey gizlemek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, huzursuz olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi gizlemek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek gizlemek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini gizlemek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kötü düşmana alamet eder.

Rüyada para gizlemek dönmeyen şansın artık döneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü gizlemek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments