Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt almaya gitmek

Rüyada yoğurt almaya gitmek

Rüyada yoğurt almaya gitmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada yoğurt almaya gitmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yoğurt almaya gitmek onlarla gönül birliği edeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada silah almaya gitmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbise almaya gitmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, güçten düşeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada valizi alıp gitmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada lokum almaya gitmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurta almaya gitmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, belalara denk gelmeyeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bavulu alıp gitmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek işten yana kısmetinin kapanacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments