Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık ev görmek

Rüyada sık sık ev görmek

Rüyada sık sık ev görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sık sık ev gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada sık sık ev görmek zor günler geçireceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine işaret eder.

Rüyada sık saç görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada sık sık yılan görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm sıktığını görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, büyük zorluklar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini sık sık görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kavgaların büyüyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek para ve zaman ayıracağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada başbakanın elini sıktığını görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah sıkan birini görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments