Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkışıp kalmak

Rüyada sıkışıp kalmak

Rüyada sıkışıp kalmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, saygınlık kazanacağına, aniden evlilik kararı alacağına işaret eder.

Rüyada sıkışıp kalmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeden bilmek veya anlamak imkansızdır.

Rüyada sıkışıp kalmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörde sıkışıp kalmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bir yerde sıkışıp kalmak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, onu borçtan kurtaracağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çişe sıkışmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, ortağından ayrılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine tabir olunur.

Rüyada köşeye sıkışmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments