Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına işarettir.

Rüyada kalbinin sıkıştığını gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, makamını kaybedeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada kalbi sıkışmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbin sıkıştığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek ilim irfan sahibi olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada birini kalbinden bıçaklamak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Rüyada kalbinden ameliyat olmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kazancının da azalacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kalbi elinde tutmak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işarettir.

Rüyada kalbinin sesini duymak bol para kazanacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments