Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi sıkıntılı görmek

Rüyada eski sevgiliyi sıkıntılı görmek

Rüyada eski sevgiliyi sıkıntılı görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi sıkıntılı gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi sıkıntılı görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi sıkıntılı görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada sıkıntılı arkadaş görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada maddi sıkıntı çektiğini görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sıkıntılı görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada sıkıntı içinde olmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini sıkıntıda görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sıkıntı yaşamak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments