Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkıntıda olmak

Rüyada sıkıntıda olmak

Rüyada sıkıntıda olmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıkıntıda olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada para sıkıntısı görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıkıntı çekmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, terfi edeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine delalettir.

Rüyada çok sıkıntılı olduğunu görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınını sıkıntılı görmek işe gösterilen ilginin artacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini sıkıntıda görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments