Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, yalan söylemeyeceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, hüsrana uğrayacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bol kazanç elde edeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulur.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konular inanılmaz bir şekilde yararınıza bir hal alabilir ya da kabul edilebilir hale dönüşebilir.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek işlerinizin bozulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada para sıkıntısı çekmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, günahlara, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıkıntı çekmek hayatının güzelleşeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret eder.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek borçları varsa ödeyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine delalettir.

Rüyada çok sıkıntı çekmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölüm acısı çekmek hastalıklarını yeneceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalet eder.

Rüyada işte sıkıntı görmek hayırlı işlere girişileceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments