Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık uçtuğunu görmek

Rüyada sık sık uçtuğunu görmek

Rüyada sık sık uçtuğunu görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Rüyada sık sık uçtuğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada sık sık uçtuğunu görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada yılanı sıkarak öldürmek üzüleceğine ve yıkılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada birini sık sık görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık karabasan görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, stresini atacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına yorulur.

Rüyada birini sık görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada sık sık deprem görmek başarısızlığa düşüleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine işaret eder.

Rüyada sık sık bebek görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments