Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı sıkarak öldürmek

Rüyada yılanı sıkarak öldürmek

Rüyada yılanı sıkarak öldürmek parasının ve malının artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı sıkarak öldürmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Rüyada yılanı sıkarak öldürmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sık sık yılan görmek işlerinin düzene gireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin boğazını sıkarak öldürmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık aynı kişiyi görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıkma yemek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kazancın düşeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sık sık idrar yapmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sık sık sevdiğini görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini sık sık görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments