Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık tuvalete gitmek

Rüyada sık sık tuvalete gitmek

Rüyada sık sık tuvalete gitmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, her anlamda güçleneceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine inanılır.

Rüyada sık sık tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada sık sık tuvalete gitmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, iş güç sahibi olacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işarettir.

Rüyada sık sık tuvalete çıkmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sık sık tuvalet görmek merdiven atlayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine işarettir.

Rüyada sık sık tuvalete girmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sivilce sıktırmak Allah’ın yolundan gideceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıkan yüzük görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hasret ve özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada sık sık kıyafet değiştirmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments