Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının sıklaştığını görmek

Rüyada saçının sıklaştığını görmek

Rüyada saçının sıklaştığını görmek rızkının kesileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, isteklerine kavuşacağına, başarısının azalacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının sıklaştığını gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada sık saç görmek sorunların tarihe karışacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının sıklaştığını görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayırlı bir yola girileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sık sık kabus görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sık dişli tarak görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada limon sıktığını görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada sık sık tuvalet görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işarettir.

Rüyada parmağı sıkan yüzük görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada dişini sıktığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments